Bedrijfsonderdelen

MF Groep ondersteunt bedrijven in Noord-Nederland met een brede personele dienstverlening, gericht op uitzenden, payroll, detacheren, werving & selectie, poolmanagement en inhouse services.

Onze professionele diensten worden vanuit drie verschillende bedrijfsonderdelen aangeboden:

  MF Uitzendbureau is een breed georiënteerd en full-service uitzendbureau. Dankzij onze noordelijke mentaliteit en professionaliteit zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, vooraanstaande bureaus van Noord Nederland, gespecialiseerd in het werven, selecteren en ter beschikking stellen van tijdelijk en vast personeel.  Lees meer»
   
MF Select logo MF Select is gespecialiseerd in het werven, selecteren en testen van professionals op HBO- en WO-niveau voor tijdelijke en vaste functies. Met onze noordelijke mentaliteit, persoonlijke aanpak en kennis van de markt zijn we in staat de juiste match te maken tussen uw organisatie en de kandidaat.  Lees meer »
   
mf-horeca MF horeca personeelsdiensten is de horeca specialist op het gebied van personeel voor horeca ondernemers in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Noord Holland. Naast het uitzenden van (tijdelijk) personeel en werving & selectie heeft MF horeca personeelsdiensten een uitgebreide horeca payroll service.  Lees meer »

 

Brede dienstverlening

Alle onderdelen hebben hun eigen specialisme, binnen een eigen lokaal en regionaal werkgebied. Deze kennis en ervaring wordt binnen de groep onderling uitgewisseld en er wordt nauw met elkaar samengewerkt, zodat we iedereen zo goed en breed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Compacte organisatie

Als opdrachtgever of werkzoekende profiteert u van ons uitgebreide netwerk in Noord- en Oost-Nederland, de korte communicatielijnen en slagvaardigheid binnen een compacte organisatie en de deskundigheid die we in ruim 35 jaar hebben opgebouwd.