Over MF Groep

De MF Groep is al sinds 1978 actief als intermediair op de arbeidsmarkt. Dankzij onze strategische positie in het Noorden, onze persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak zijn we uitgegroeid tot een belangrijke en veelzijdige speler in de personele dienstverlening.

Brede dienstverlening
Met verschillende bedrijfsonderdelen en een groot aantal vestigingen in Noord- en Oost-Nederland zijn we actief op alle niveaus in vrijwel alle branches: administratief, productie, techniek, logistiek en horeca. Onze dienstverlening bestaat uit: uitzenden, payrollen, detacheren, werving & selectie, poolmanagement en inhouse services. 

Persoonlijke benadering
Binnen de MF Groep draait alles om mensen: medewerkers, opdrachtgevers en flexwerkers. De mens staat centraal. Door onze persoonlijke benadering, grote betrokkenheid en directe contact staan we borg voor een prettige samenwerking. Daarmee bereiken we voor alle partijen het gewenste resultaat: de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek.

Noordelijke mentaliteit
MF Groep is van oorsprong een noordelijk bedrijf. De noordelijke mentaliteit is er nog altijd terug te vinden: zeggen wat we doen en doen wat we zeggen'. We besteden daarom veel aandacht en zorg aan onze dienstverlening voor, tijdens én na een bemiddeling. We willen in goed overleg de samenwerking en dienstverlening (blijven) optimaliseren door middel van open en eerlijke communicatie. 

Pagina delen

Een korte introductie

De kracht van MF

 »  Kennis van de regionale arbeidsmarkt
 »  Professionele dienstverlening
 »  Betrouwbare partner
 »  Vestigingen in de regio
 »  Noordelijke mentaliteit
 »  Direct en persoonlijk contact
 »  Uitgebreid netwerk
 »  Slagvaardige en compacte organisatie
 »  Ruim 35 jaar ervaring