mf-uitzendbureau-diverse-branches-2

MF Uitzendbureau is een breed georiënteerd uitzendbureau. Dankzij onze noordelijke mentaliteit en professionaliteit zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, regionaal werkende bureaus van Noord Nederland, gespecialiseerd in het werven, selecteren en ter beschikking stellen van tijdelijk en vast personeel.

Breed aanbod aan vacatures en beschikbare kandidaten
MF Uitzendbureau heeft vestigingen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Door ons hechte netwerk hebben we een breed aanbod aan vacatures en beschikbare kandidaten in diverse sectoren, waaronder de administratieve, productie, technische en logistieke branche.

Vakbekwaam en betrokken
Bij MF Uitzendbureau werken we dagelijks gewerkt aan het leveren en verbeteren van onze personele diensten. De vestigingsteams kenmerken zich door vakmanschap, enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid. Ons motto is "zeggen wat we doen en doen wat we zeggen." Geen loze beloftes.

Oplossingen op maat
We zijn al ruim 35 jaar actief in de regio, daarom kennen we de markt goed en spreken we de taal. Onze kennis en ervaring zetten we in om actief mee te denken en passende oplossingen te bieden.

Ga naar de website >>

De beste baan voor jou!

mf-uitzendbureau.png

Op zoek naar een nieuwe baan als operator, commercieel medewerker, planner of magazijnmedewerker?  Bij MF Uitzendbureau vind je de baan die het beste bij je past!