mf-select-2

MF Select is gespecialiseerd in het werven, selecteren en testen van professionals op HBO- en WO-niveau voor tijdelijke en vaste functies. Dankzij onze ervaring en zorgvuldige werkwijze zijn we in staat de beste HBO- en WO professional te vinden die beschikt over de juiste kwalificaties, voldoet aan het profiel én past bij uw organisatie.

Verschillende vormen van arbeidsbemiddeling
Wij bieden dé oplossing voor vaste of tijdelijke vacatures op HBO/WO niveau. Dit doen wij door een unieke combinatie van mogelijkheden: werving en selectie voor vaste banen, detacheren of detavast voor tijdelijke vacatures en interim professionals voor projecten waarbij u extra expertise kunt gebruiken.

Vakkundige consultants
MF Select onderscheidt zich door haar vakkundige consultants. Onze consultants hebben specialistische kennis in huis van de branches waar zij voor verantwoordelijk zijn. Ze spreken de vaktaal en weten wat er speelt in de sector. Door zijn/haar kennis en specialisme weet samenwerking blijft deze consultant uw vaste contactpersoon. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van een vast aanspreekpunt die verantwoordelijk is voor het gehele proces.

Bovenal werken we op basis van no cure/no pay, alleen bij succesvolle bemiddelingen wordt een fee in rekening gebracht.

Zin in een nieuwe uitdaging?

mf-select.png

Schakel MF Select in voor een nieuwe stap in je carrière! Vind hier de actuele vacatures in de administratieve, financiële, commerciële en technische sector op HBO- en WO-niveau.