mf-horeca

MF horeca personeelsdiensten is de horeca specialist op het gebied van personeel voor horeca ondernemers in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Noord Holland. Naast het uitzenden van (tijdelijk) personeel en werving & selectie heeft MF horeca personeelsdiensten een uitgebreide horeca payroll service.

Samenwerken en verder kijken
Voor ons betekent samenwerken meedenken, meedoen, samen doen en verder kijken dan het eigen belang. Door samen te werken bundelen we de krachten. We willen graag meedenken op de lange termijn. Dat betekent delen en meedelen.  

Weten waar u het over heeft
Wij vinden het belangrijk om meerdere talen te spreken: die van de gast, de collega's en die van u, de horecaondernemer. Alle vestigingsmedewerkers van MF horeca personeelsdiensten hebben een opleiding gevolgd aan de Hotelschool, MTRO of zijn werkzaam geweest in de horeca. We weten dus waar u het over heeft.

Ga naar de website >>

Maak werk van gastvrijheid

mf-horeca.png

MF horeca personeelsdiensten is de specialist op het gebied van horeca personeel. Waar wacht je nog op? Bezoek ons actuele vacatureaanbod en vind de baan die bij jou past.